lauantai 4. helmikuuta 2012

Miten negatiivisuus vaikuttaa jaksamiseen

Kalexanderson / Flickr

Sain maistaa noin noin kuukausi sitten palasen ylitsepursuavan positiivisesta energiasta sisälläni. Päässäni pyöri bisnesideoita ja elämä tuntui hemmetin kivalta.

Sitten työnantajani teki ajattelemattoman teon, jos kirjoitinkin aiemmin ja fiilis muuttui äkisti. Tilalle tuli negatiivinen energia. Se ryömii salakavalasti tajuntaan ja alkaa syömään kuormasta.

Aloin perkaamaan ikäviä tapahtumia työkavereiden kanssa ja ajatuksen kulku alkoi muuttua ikävään suuntaan. Mietimme kostoa, puhuimme ihmisistä pahaa ja märehdimme tapahtunutta.

Se alkoi käymään tosissaan voimille. Mutta enhän edes tehnyt mitään, kunhan puhuin ja join kahvia. Kaiken märehtimisen aikana kuitenkin negatiiviset voimat söivät energiaani. Haluan täsmentää, etten nyt tarkoita mitään tiettyjä maagisia voimia. Pään sisäisistä asioista vain on helpompi puhua näin.

Toisaalta positiivisen meiningin aikana tein vaikka mitä ja olin silti täynnä virtaa. Monet kadehtivat energisiä ihmisiä, niin myös minä. Ei ole reilua, että ihmiset saavat niin paljon aikaan ja voivat vielä nauraa päälle. Mieleen tulee äkkiä Aira Samulin, Alexander Stubb ja Marco Bjurström. Homman nimi onkin juuri positiivisessa asenteessa.

Otan tästä eteenpäin tavoitteekseni että jokainen päiväni olisi ladattu positiivisella energialla.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...