keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hyvää luettavaa: The Mind Gym



Muistin hyvän kirjan, jonka luin kesällä ja haluan suositella sitä sinulle. Kirja on nimeltään The Mind Gym ja kirjoittajina on kolme brittiläistä ihmismielen huippuasiantuntijaa. Versio, jonka luin oli suomenkielinen ja nimeltään Mind Gym: mielen mestariksi. The Mind Gym on kyseisten herrojen projekti, jonka tuotoksena on muitakin kirjoja sekä hyvät nettisivut.

Itse aloin kirjan avulla ymmärtämään paremmin itseäni ja toisia ihmisiä, mikä on iso juttu. Kirja on täyttä asiaa, mutta se on muokattu todella kevyeen muotoon huumorin avulla. Ei todellakaan mitään pitkäveteistä faktaa. Mind Gymissä käsitellään ihmisten käyttäytymistä eri tilanteissa ja autetaan lukijaa toimimaan eri tilanteissa.

Kirja sisältää paljon pikku monivalintatehtäviä, joita en itse viitsinyt tehdä. Takakannesta pistäisin sellaista kritiikkiä, että piti olla maailmoja muuttava teos, mutta pientä liioittelua oli ilmassa. Toisaalta jos kaikki ihmiset lukisivat sen niin voisi muuttaakin maailmoja...

Suositukseni: Lue kirja! Kuulut heti 1% ihmisistä, jotka ymmärtävät paremmin ihmisten välisiä suhteita ja osaavat käyttää sitä hyödykseen.


Kirjan saa kivasti Booky.fi:stä 19,30€ ilman postikuluja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...